Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Arjen Robben kondigt aan aan het einde van het seizoen Bayern München te verlaten

De vleugelspeler van Bayern München Arjen Robben heeft aangekondigd dat hij aan het eind van dit seizoen de Bundesliga-giganten zal verlaten. Robben vervoegde Bayern van Real Madrid in 2009 en heeft sindsdien zeven landstitels, vier Duitse bekers en de Champions League gewonnen. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Robben zei: "Ik kan zeggen dat dit mijn laatste jaar is [op Bayern] en dat is zo goed. Ik heb persoonlijk besloten dat dit mijn laatste jaar zal worden. Ik denk dat het het juiste moment is na 10 jaar De club gaat verder en ik kan verder gaan, het is het einde van een zeer goede en lange periode. " Je kunt ook Bayern München tenue kopen 2018/19 in onze winkel.

Robben scoorde 98 doelpunten in 198 Bundesliga-wedstrijden voor Bayern. De Nederlandse international, die ook landstitels won met PSV Eindhoven, Chelsea en Real Madrid en die in de 2010 Wereldbekerfinale voor de Nederlanders speelde, voegde eraan toe dat hij geen plannen heeft om met pensioen te gaan. Bayern München tenue kind met hoge kwaliteit!