Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Arsenal 2019-20 thuis voetbaltenue design gelekt

Arsenal-fans kijken nu al uit naar het volgende seizoen en Adidas gaat opnieuw ontwerpen voor de shirts van de club. Een grote hit in de jaren 80 en 90 in Noord-Londen, de Duitse sportkledingreuzen hadden een aantal iconische goedkope voetbalshirts ontworpen voor de Gunners voordat hun deal in 1994 afliep.

Getipt om een ​​enorm contract met de club te tekenen voor maanden, gezien de deal van Puma aan het eind van dit seizoen op is, werd het in oktober eindelijk bevestigd dat Arsenal een enorme deal van £ 300 miljoen had gesloten vanaf het begin van de campagne 2019/20. Arsenal tenue kopen 2018/19 online shop.

Zoals altijd het geval is met nieuwe voetbalshirts, hebben een aantal ontwerpen de laatste tijd de ronde gedaan op sociale media. Nu heeft de waarschijnlijk betrouwbare Arsenal-fan een mock-up geplaatst van de nieuwe Arsenal 2019-20 thuiskit. Je kunt ook Arsenal tenue kind kopen om je steun te tonen.

De Adidas Arsenal 2019-2020 thuiskit heeft een eenvoudig ontwerp met de rode body en witte mouwen van de club. De nieuwe kit zonder Three Stripes, vreemd genoeg - we verwachten dat ze op de zijkant of de mouwen van het shirt staan.

Arsenal Shirt Kind 2018-19 Thuis Voetbaltenue Korte Mouw