Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Australië WK 2018 Voetbalshirts vrijgegeven

Nike heeft de FIFA Wereldbeker thuis- en uitwedstrijden van Australië 2018 uitgebracht. De nieuwe shirts worden tijdens de internationale voetbalkalender 2018/19 door de Socceroos en alle nationale teams van Football Federation Australia gedragen. Je kunt ook Goedkope Voetbalshirts kopen in onze winkel.

De Australia Home820 World Cup home jersey is goud met een donkergroene kraag en een unieke grafische print op de mouwen. Deze Australische 2018-hoesafbeelding is geïnspireerd op een van de belangrijkste momenten in de voetbalgeschiedenis van Australië, de beslissende WK-kwalificatiewedstrijd van 2006 die werd gespeeld op 16 november 2005 en die de Socceroos na 32 jaar naar het grootste podium zag terugkeren. Australië Shirt Kopen 2018 online shop.

Terwijl het Australia 2018 away-shirt een veel ingetogener uitstraling heeft. Overwegend donkergroen, het heeft heldere limoengeel accenten in de vorm van de Swoosh op de rechterborst en tape op de binnen hals. Voetbalshirts Nationale Elftallen met hoge kwaliteit en snelle levering!


Products related to this article