Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Barcelona £ 10 miljoen per speler lonen bereikte een recordhoogte

Barcelona is het eerste voetbalteam in de geschiedenis dat zijn spelers een gemiddeld loon van meer dan £ 10 miljoen per jaar betaalt, volgens verschillende rapporten van vandaag. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Volgens de Guardian, de nieuwste Global Sports Salary Survey - die de beloning van 349 teams in acht sporten in dertien landen volgt - laat Barcelona zijn 23-koppige squadrant een oogverblindend gemiddelde van £ 10,45 miljoen betalen, vóór bonussen, een cijfer dat is sinds de campagne 2017-18 met een derde gestegen. Barcelona tenue kopen 2018/19 met hoge kwaliteit!

Wat de belangrijkste spelers betreft, heeft Lionel Messi een nieuwe overeenkomst getekend met rapporten waarin staat dat hij nu maar liefst £ 500.000 per week verdient, maar dat is nu veranderd. Volgens Football Leaks, via Media Part, wordt de Argentine daadwerkelijk € 100 miljoen per jaar betaald, ongeveer € 2 miljoen per week. Je kunt Barcelona tenue kind kopen in onze winkel.

Messi verdient 85% van zijn geld uit zijn vaste lonen, wat neerkomt op ongeveer € 71 miljoen, terwijl de rest van de 15% afkomstig is van zijn beeldrechten terwijl hij ook een bonus van € 70 miljoen ontvangt als hij erin slaagt om de Camp Nou voordat zijn contract is afgelopen.

Barcelona Shirt Kind 2018-19 Thuis Voetbaltenue Korte Mouw