Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Cristiano Ronaldo werd uitgezonden op Juventus Champions League-debuut

Cristiano Ronaldo werd uitgezonden in zijn eerste Champions League-wedstrijd voor Juventus en liet de Portugese ster in tranen achter toen hij het veld verliet. Voetbalshirt Ronaldo Juventus te koop online shop.

Ronaldo werd ontslagen in de 29e minuut van Juve's wedstrijd in Valencia op woensdag nadat hij in verwarring was gebracht met de Valencia-speler, Jeison Murillo.

Nadat Murillo naar binnen was gegaan, gebaarde Portugal naar voren dat zijn tegenstander opstond, legde zijn hand op het hoofd van de verdediger en leek zijn haar te trekken. Je kunt ook Juventus tenue kopen 2018/19 om je steun aan hem te tonen.

Scheidsrechter Felix Brych toonde Ronaldo een controversiële rechte rode kaart na overleg met zijn assistent achter het doel.

Ronaldo keek verbijsterd en bleef zijn onschuld beweren, terwijl hij ongelovig op het veld ging zitten. De vijfvoudige wereldspeler van het jaar was duidelijk radeloos toen hij het veld in tranen verliet en nog steeds zijn hoofd schudde. Juventus tenue kind met hoge kwaliteit!