Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

De Harry Kane-staking brengt Tottenham Hotspur in de kwartfinales van de Champions League

Na een overtuigende eerste etappeoverwinning tegen Borussia Dortmund in Wembley, zorgde Tottenham ervoor dat hun plaats in de kwartfinales van de Champions League werd behaald met een 1-0 overwinning in het Signal Iduna Park, waardoor het gelijkspel met 4-0 werd gewonnen. Goedkope Voetbalshirts te koop online shop.

Na een eerste-half storm door de bezoekers verweerd te hebben, duurde het slechts drie seconden om Spurs een cruciaal uit doel te scoren, dat kwam van hun talisman Harry Kane. Je kunt ook Goedkope Voetbalshirts Tottenham Hotspur kopen om je steun te betuigen.

Het doel was de 24e plaats van Kane in Europa, waarmee hij de allerbeste topscorer van Tottenham werd in het Europese voetbal, nadat hij voorafgaand aan de wedstrijd op hetzelfde niveau stond als Jermain Defoe op 23.

Vijf van de 23 doelpunten van Kane deze campagne zijn gekomen in de Champions League, met zijn doelen in de competitie van dit seizoen, waarbij hij hem ook op niveau bracht met de legendarische spits Ronaldo met 14, wat het belang van Kane's doelpuntenscoring in Europa benadrukt.