Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Engeland wint de WK voor sociale media

Na een comfortabele 2-0 overwinning op Zweden, staat Engeland nu pas voor de derde keer in zijn geschiedenis voor de eerste keer in 28 jaar voor de halve finale van de World Cup. Voetbalshirts Nationale Elftallen te koop online shop.

Het officiële Twitter-account van het Engelse team heeft trots nieuws over de overwinning gedeeld. Ondertussen hebben tal van voetbalfans van beroemdheden naar sociale media gebracht om hun opgetogenheid over de grote overwinning van Engeland te delen, waaronder prins-prins William. Je kunt ook Engeland Shirt Kopen 2018 om je steun te betuigen.

Inderdaad, Engeland heeft de finale slechts één keer bereikt, in 1966 toen hij als gastheer de grootste prijs van het voetbal won.

Deze onervaren Engelse kant had niet de bedoeling om geschiedenis te schrijven, vooral toen recente teams bestaande uit bekende namen als David Beckham en Wayne Rooney de afgelopen decennia jammerlijk hadden gefaald bij grote toernooien. Engeland Shirt Kind met hoge kwaliteit en snelle levering!

Het is dus misschien geen verrassing dat de prestaties van Engeland in Rusland hebben geleid tot wilde vieringen, waanzinnige krantenkoppen en ontelbare memes.

Voetbaltenue Kind England 2018 Thuisshirt