Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Juventus is van plan om Paul Pogba in januari uit te lenen

Juventus is van plan een gedurfde aanpak te geven om Paul Pogba uit te lenen in het overdrachtsvenster van januari, aldus rapporten. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Manchester United-middenvelder Pogba is continu gekoppeld aan een mogelijke overstap van Old Trafford, waarbij zijn voormalige ploeg naar verluidt geïnteresseerd was in een zet.

Tuttosport in Italië suggereert dat de Serie A-kampioenen van plan zijn om een ​​ambitieuze stap te maken om Pogba in januari te lenen. Manchester United tenue kopen 2018/19 met hoge kwaliteit!

In het rapport staat dat Juventus United de gelegenheid zal bieden om de winnaar van de Wereldbeker tijdens het winterraampje te verlossen in een voorgestelde deal, die een verplichting zou omvatten om hem aan het einde van het seizoen te ondertekenen. je kunt ook Voetbalshirt Pogba Manchester United kopen om je steun te betuigen.

Een verandering in de regels van de Champions League betekent dat Pogba voor Juventus zou mogen spelen als hij in januari een stap zet, en deze factor heeft naar verluidt een grote rol gespeeld in de wens van de club om een ​​lening te verhuizen.