Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Lionel Messi is de bestbetaalde speler in het wereldvoetbal

Lionel Messi is de best betaalde speler in het wereldvoetbal volgens cijfers verzameld door France Football. De Franse outlet heeft een lijst samengesteld met de top 20 van rijkste spelers, met salarissen, bonussen en commerciële inkomsten meegerekend. Goedkope Voetbalshirts te koop online shop.

En het is Messi die op vrij grote afstand de weg wijst. Naar verluidt boekt de vijfvoudige Ballon d'Or maar liefst € 13017 miljoen per jaar in totaal, waardoor hij € 17 miljoen meer verdient dan Cristiano Ronaldo, ondanks het feit dat de Portugese superster een verbeterde deal met Juventus ondertekende en een absolute marketingmachine was. Je kunt ook Goedkope Voetbalshirts Barcelona kopen om je steun te betuigen.

Ronaldo heeft misschien een hele reeks verschillende ondernemingen buiten het voetbal, waaronder sportscholen, schoenen, ondergoed, dekens, hotels, zijn eigen CR7-geur, een CR7 selfie-app en meest recent een haartransplantatiekliniek, maar Messi, met zijn Adidas, Gatorade, MasterCard- en Pepsi-sponsorschappen, verslaat hem tot het uiterste.