Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Manchester United staat onder druk om Paul Pogba te behouden

Manchester United staat onder aanzienlijke commerciële druk om nummer 6 niet te verkopen. Manchester United tenue kopen 2018/19 eigenaar Paul Pogba over de exit van het wereldwijde icoon zou resulteren in een enorme financiële klap.

 Sportsmail begrijpt dat United-leiders potentiële vervanging voor Pogba hebben overwogen in termen van wie zijn commerciële waarde kon evenaren. U kunt ook Manchester United tenue kind kopen in onze winkel.

Het tekort aan realistische doelen en de onvermijdelijke £ 100 miljoen plus kosten van het maken van een nieuwe duik in de stijl van Galactico betekent dat er binnen het oude Trafford een toenemende terughoudendheid is om het vertrek van Pogba te bestraffen. Manchester United tenue dames met hoge kwaliteit!

Pogba is ontegenzeggelijk een van de meest herkenbare voetballers ter wereld en United heeft zijn populariteit in hun voordeel gebruikt sinds zijn aankomst in 2016.

De 25-jarige staat centraal in het zeer lucratieve wereldwijde marketing- en commerciële programma van United en er is een besef dat het verliezen van hun posterboy niet alleen een klap op het veld zou betekenen, maar ook een nadelig effect zou hebben op hun financiën.