Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Messi is onderdeel van de reden waarom Antoine Griezmann Barcelona heeft geweigerd

Barcelona was geïnteresseerd in de Fransman, maar hij besloot om bij Atletico Madrid te blijven. Hij leek op weg naar een verhuizing, maar bracht na het WK een video uit waarin hij zijn beslissing uitlegde om in de Spaanse hoofdstad te blijven. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Messi is misschien wel de grootste speler ter wereld en veel winkels melden dat hij een belangrijke beslisser is in Barcelona. En Griezmann heeft toegegeven dat, wetende dat hij niet de ster zou zijn in het Nou Camp, een rol speelde bij zijn keuze. Je kunt ook Voetbalshirt Messi Barcelona kopen om je steun te betuigen.

Griezmann zei: "Was het moeilijk om Barca te weigeren? Het was heel moeilijk, maar dan is er de club waar je bent, waar je een belangrijke speler bent en waar ze een project om je heen bouwen, onbewust, omdat Messi's luitenant misschien een een deel.

"Maar mijn teamgenoten en mensen bij de club [Atleti] deden alles, ze kwamen met me praten, ze verhoogden mijn salaris, ze deden alles om te laten zien dat het mijn thuis was en dat ik niet moest vertrekken."

Barcelona Shirt Kind 2018-19 Lionel Messi 10 Thuis Voetbaltenue Korte Mouw