Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Pele geeft Neymar advies over hoe je de beste kunt worden

De Braziliaanse voetballegende Pele waarschuwde nummer 10 Paris Saint-Germain tenue kopen 2018/19 eigenaar Neymar dat zijn on-en off-field capriolen, inclusief zijn neiging om naar beneden te gaan, zijn poging om grootsheid te bereiken in het wereldvoetbal, schaden.

De drievoudige winnaar van het wereldkampioenschap heeft Neymar lang getipt om 's werelds beste speler te worden, maar hij gelooft dat hij zich moet concentreren op zijn spel en een deel van de theatrics moet wegwerken. Je kunt ook Voetbalshirt Neymar PSG kopen in onze winkel.

Hij zei: "Ik heb altijd gezegd dat Neymar een geweldige speler zal worden, maar wat is er de afgelopen jaren gebeurd? Hij begon op een andere manier te willen verschijnen, niet door doelen te scoren, maar door gebaren te maken, fouten te simuleren, het leven van de scheidsrechters te compliceren Daarom werd zijn imago negatief. Goedkope Voetbalshirts met hoge kwaliteit!

"Mensen denken dat ik 'zijn oor' te vaak draai, maar ik doe het voor zijn eigen bestwil, ik wens het beste voor hem, voor Brazilië zal ik er alles aan doen om hem te helpen. '