Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Real Madrid Barcelona 15-daagse race!

De La Liga-titelrace is in een koortsstaat geraakt. In het La Liga-klassement staat Real Madrid op de eerste plaats met 15 overwinningen,Voetbalshirt met naam, 7 gelijkspel, 1 verlies en 52 punten, terwijl Barcelona op de tweede plaats staat met 15 overwinningen, 4 gelijkspel en 4 verliezen. Getafe op de derde plaats met 42 punten en Atletico op de vierde plaats met 39 punten. De twee teams kunnen niet strijden om het kampioenschap. Dit seizoen worden de La Liga-kampioenen beslist tussen Real Madrid en Barcelona.

 

De Spaanse "Aspen" wees erop dat Barcelona en Real Madrid geen ruimte hebben voor fouten in het La Liga-titelgevecht, en de thuiswedstrijd van Real Madrid tegen Barcelona op 1 maart zal de hoogste prioriteit hebben. Na die wedstrijd kan de opening tussen de twee zijden groter of kleiner worden.

 

Nu Real Madrid en Barcelona zijn uitgeschakeld in de Kings Cup, betekent dit niet dat de twee teams zich kunnen wijden aan de La Liga-wedstrijd,Goedkope Voetbalshirts Barcelona, want net voor de nationale Derby is er de eerste ronde van de Champions League 1/8 finale. Voor de nationale derby speelt Barcelona thuis tegen Getafe in La Liga, thuis tegen Eval, Champions League uit tegen Napels, waarvan de wedstrijd tegen Getafe en tegen Napels zwaar zal zijn.


Products related to this article