Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Real Madrid reconstructie 7 missies: de introductie van superstar shooters

Beïnvloed door de epidemie, is het La Liga-seizoen opgeschort en wanneer het wordt hervat is onbekend, maar dit betekent niet dat het werk bij Real Madrid is gestopt. Donderdag wees de Spaanse "Marca" erop dat Real Madrid volgend seizoen minimaal zeven taken zal moeten uitvoeren.

De belangrijkste taak is het introduceren van een scorer. Eerder in de "Marca" stond Harland op de cover, met de kop "Als dit allemaal voorbij is, zoekt Real Madrid een nummer 9". "Het is allemaal voorbij", Voetbalkleding Kopen,blijkbaar verwijzend naar het einde van de Spaanse epidemie en de hervatting van grote gebeurtenissen

"Marca" zei dat Real Madrid aan de voorkant een injectie met vers bloed nodig heeft. Hoewel de prestaties van Benzema nog steeds stabiel zijn, is de Fransman dit jaar 32 jaar oud en zijn kracht is geen doel, maar een reactie. Real Madrid heeft behoefte aan Een gloednieuw centrum neemt het over van Benzema. Benzema is in de loop der jaren gegroeid en de vervanger nr. 9 heeft geen tekenen van opvolging gezien, Real Madrid kan alleen rekrutering overwegen. Onder vele doelen staat Harland centraal in de signeersessies van Real Madrid. Voetbaltenues Real Madrid,Het team scoorde slechts 49 doelpunten in de 27 ronden om het senior management van Real Madrid ongerust te maken. Harland toonde een sterk scorend vermogen. Hij scoorde 9 doelpunten in 8 Bundesliga-wedstrijden en scoorde dit seizoen 10 doelpunten in de Champions League, met een groot potentieel.

 


Products related to this article