Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Real Madrid verhuist dit seizoen naar het tweede team

Volgens Spaanse "Marca", "Aspen" en andere mediaberichten heeft Real Madrid toestemming gekregen om de rest van het seizoen te spelen in het Di Stefano Stadium, Goedkope Voetbalshirts,de thuisbasis van het tweede team. Di Stefano Stadium is het grootste stadion in Real Madrid Valdebebas Sports City.

Als het seizoen opnieuw begint, loopt het schema waarschijnlijk door in de zomer, wanneer Real Madrid wordt gerenoveerd in het Bernabeu-stadion. Aangezien de wedstrijd in een leeg veld kan worden gespeeld, is de capaciteit van het stadion eigenlijk niet belangrijk, daarom mag Real Madrid spelen in dit stadion, dat meestal wordt gebruikt door het tweede team. Di Stefano Stadium heeft slechts 6000 zitplaatsen.

De wedstrijd van Real Madrid in het kleine stadion zal de renovatie van het Bernabeu Stadion mogelijk maken en zelfs de transformatiesnelheid versnellen, naar verwachting zal de snelheid met 50% worden verhoogd. Real Madrid Shirt Kopen ,Naar verluidt heeft Real Madrid al gesproken met La Liga-officials en de La Liga-kant zei ook dat de wedstrijd geen problemen zal opleveren voor Di Stefano.


Products related to this article