Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Thibaut Courtois wordt dominanter

Real Madrid eindigde een LaLiga Santander-wedstrijd weg van huis zonder voor het eerst sinds maart een doelpunt te scoren. Het sloot een teleurstellende reeks van 11 opeenvolgende wedstrijden waarin ze minstens één doel op de weg hadden ingelaten. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Tegen Huesca moesten ze vechten om die schone lei te krijgen en Thibaut Courtois werd meer dan eens in actie geroepen om de thuisploeg op afstand te houden. Los Blancos doorstond een late belegering van de gastheren om uiteindelijk weg te lopen van een competitiewedstrijd op de weg zonder toe te geven en dat was grotendeels te danken aan hun keeper. Real Madrid tenue kopen 2018/19 met hoge kwaliteit!

De Belg, zoals zelfs het geval was bij de nederlaag bij Eibar, was de beste speler voor zijn team. Zijn groei in Madrid is belangrijk en hij straalt meer en meer veiligheid uit in alles wat hij doet. U kunt ook de Real Madrid tenue kind kopen in onze winkel.

Tegen een tegenstander die in 15 wedstrijden slechts 12 doelpunten had gescoord, moest Courtois bewijzen waarom Real zo hard gewerkt had om hem naar de club te brengen en dat hij de tag verdient dat hij een van 's werelds top drie keepers is.

Real Madrid Shirt Kind 2018-19 Thibaut Courtois 25 Keeper Thuis Voetbaltenue Korte Mouw